«Пошкодують, як давно не шкодували». Путін погрожує іншим країнам

«Пошкодують, як давно не шкодували». Путін погрожує іншим країнам

Президент Росії Володимир Путін пригрозив жорсткою відповіддю на дії інших країн, які, на його думку, загрожуватимуть інтересам безпеки РФ.

Про це повідомляє Українська правда.

«Недружні акції щодо Росії не припиняються. В деяких країнах завели пренепристойний звичай - з будь-якого приводу, а найчастіше, взагалі без жодного приводу, чіпляти Росію. Новий вид спорту там - хто голосніше щось скаже.

Ми поводимося у зв'язку з цим надзвичайно стримано, можна сказати, скромно. Часто взагалі не відповідаємо не тільки на недружні акції, а й на відверте хамство…

Ми дійсно хочемо мати добрі відносини з усіма учасниками міжнародного спілкування, в тому числі і з тими, з ким відносини у нас останнім часом, м'яко кажучи, не складаються. Ми дійсно не хочемо спалювати мости, але, якщо хтось сприймає наші добрі наміри як байдужість або слабкість і сам має намір остаточно спалити або навіть підірвати ці мости, повинен знати, що відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою. Організатори будь-яких провокацій, які загрожують корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували.

При цьому у нас вистачить терпіння, відповідальності, професіоналізму, впевненості в собі і своїй правоті і здорового глузду при прийнятті будь-якого рішення.

Але сподіваюся, що нікому не прийде в голову перейти відносно Росії так звану червону межу. А де вона буде проходити - це ми будемо визначати в кожному конкретному випадку самі»,   сказав Володимир Путін.

Читайте також: «Це може стати початком кінця України». У Путіна заявили, що готові захищати мешканців Донбасу

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні продовжили карантин до кінця червня
Наступна новина Коли у Луцьку та прилеглих селах відбудеться толока
Останні новини
Схожі новини