У Росії заявляють про госпіталізацію трьох поранених українських військових

У Росії заявляють про госпіталізацію трьох поранених українських військових

Трьох українських військових, які постраждали при атаці Росії на кораблі Військово-морських сил України, госпіталізували в лікарню окупованої Керчі (Крим).

В лікарні знаходяться троє українських військових з легкими пораненнями. Їх стан оцінюється як стабільний, – повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

«Стабільний стан їх, все нормально, не погіршується. Себе почувають чудово», - відзначили в лікарні.

Зазначимо,  в результаті захоплення українських кораблів в Азовському морі поранення отримали шестеро військовослужбовців.

Також раніше стало відомо, що захоплені буксир «Яни Капу», бронекатер «Бердянськ» і «Нікополь» українських ВМС доставлені до порту Керчі. Крім того, влада анексованого Криму відкрила кримінальну справу «за незаконний перетин кордону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО КОНФЛІКТ У АЗОВСЬКОМУ МОРІ

Нагадаємо, 25 листопада військово-морські сили ЗС України повідомили, що в районі Керченської протоки в Чорному морі прикордонні катери ФСБ РФ відкрили вогонь на ураження по корабельній групі ВМС України.

Під час засідання РНБОУ начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що загалом на українських суднах перебували 23 особи. 

За результатами засідання РНБО президент Петро Порошенко просив Верховну Раду розглянути на позачерговому засіданні в понеділок рішення про запровадження воєнного стану в Україні.

У зв’язку із ситуацією на Азовському морі Збройні Сили України привели у повну бойову готовність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Квартира у Ковелі за $15000: лишилося 5 днів до завершення акції
Наступна новина З ДКП «Луцьктепло» хочуть додатково стягнути 12 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини