Як у Луцьку пройшла акція на підтримку полонених моряків. ВІДЕО

Як у Луцьку пройшла акція на підтримку полонених моряків. ВІДЕО
Акція відбулась на Київському майдані. Джерело фото: скріншот з відеосюжету

У Луцьку на підтримку полонених моряків підняли стяг військово-морських сил України.

На Київському майдані під стінами облдержадміністрації волиняни засвідчили те, що хоч і на відстані, та усі поважають та цінують героїчний вчинок моряків, йдеться у сюжеті «Сфера-ТВ».

Нагадаємо, 25 листопада на території Керченської протоки флот Російської Федерації напав на три українські військові кораблі. Уполон потрапили 24 українські моряки. Через це Верховна Рада України затвердила рішення про введення воєнного стану на території 10 областей. Відтоді акції на підтримку моряків проводять в усіх регіонах держави. Не виняток і Волинь.

Старшому сержанту Анатолію Горуну, який є учасником ООС, надали право підняти прапор.

«Сьогодні приїхав, щоб підтримати акцію щодо наших побратимів. Ми дуже переживаємо за наших моряків, і готові допомогти чим зможемо», – запевнив він. 

Окрім учасників ООС, громадських активістів та верхівки волинської влади, на Київському майдані зібралось ще понад сотня людей. Щопрада, як свідчать пости у соціальних мережах, їхній патріотизм був не зовсім добровільним. Майже усі вони держслужбовці і не дуже переконливо пояснюють мету свого перебування на майдані.

Інтернет-користувачі писали, що захід, мовляв, нагадує травнево-жовтневі паради колишнього «совка». Голова волинської облдержадміністрації Олександр Савченко підтвердив, що вказівка з’явитися усім бюджетникам на акцію таки була. Очільник виконавчої влади області вважає що це правильно.

«Ми цю акцію зробили, щоб люди пам’ятали, що у нас є море, є військово-морські сили. Вказівка держслужбовцям підтримати акцію – була», – запевнив він.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка Майя Москвич увійшла до рейтингу Топ-30 молодих лідерів України. ФОТО
Наступна новина «Мене не повідомляли про візит Яценюка на Волинь», – нардеп Ігор Лапін
Останні новини
Схожі новини