У Рожищі для споживачів газу відкрили Клієнтський простір  

У Рожищі для споживачів газу відкрили Клієнтський простір  

У місті Рожище запрацював новий клієнтський простір 104.ua, який знаходиться у приміщенні Рожищенської дільниці АТ «Волиньгаз». 

Як наголошують у пресслужбі «Волиньгазу», зручне розташування, транспортне сполучення та новий формат обслуговування – переваги сучасного центру для клієнтів, які споживають природний газ. 

Більше як 9 тисяч рожищан зможуть одержати в новому клієнтському просторі весь спектр послуг із розподілу газу та газопостачання. Клієнтів обслуговує двоє менеджерів Дарина Пуршак та Інна Шепелюк

«Я вже більше року зареєстрована в Особистому кабінеті. Мені зручно ним користуватись, майже всі питання вирішую там. Сьогодні прийшла оцінити й новеньке приміщення клієнтського простору, а ще уточнити інформацію щодо квитанції, яку днями одержала. Роз’яснили все дівчата. Привітні тут фахівці», – розповіла мешканка Рожища Тетяна Андріївна.

Як свідчить статистика, близько 100 тис. волинян активно користуються онлайн-сервісами.

«Під час новорічно-різдвянихсвят нашим клієнтам рекомендуємо вирішувати всі газові питання онлайн, адже це зручно, оперативно і головне, що безпечно для здоров’я. Зокрема, в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, чат-ботах Viber 7104 і Telegram 7104, наших мобільних додатках 104 Mobile Android та 104 Mobile Light, – зазначив голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя. – Ми відкриваємо центри обслуговування для споживачів і надіємося, що пандемія закінчиться, люди будуть приходити особисто вирішувати газові питання».

Зі слів спеціалістів, у Клієнтському просторі люди можуть замовити та отримати технічні умови на приєднання до мереж, необхідні довідки, проєктну документацію. А також перевірити стан рахунку, звірити показання лічильника газу та замовити повірку лічильників тощо.

«Онлайн-сервіси є дуже зручними та важливими в цей непростий час світової пандемії. Найпопулярніший канал комунікації між компанією та клієнтом – платформа 104.ua. Там споживачі природного газу можуть не лише сплачувати за газ і його доставку, а й передавати показання газового лічильника, переглядати історію платежів, завантажувати платіжки швидко та зручно, – каже начальниця волинського управління клієнтського простору 104.ua Ольга Тимощук. – Новенький клієнтський простір у Рожищі – це чудова можливість роз’яснити ширшому колу споживачів, а особливо поважного віку, про сучасні канали комунікації – онлайн-сервіси».  

Комфортні сучасні умови центру відзначили міський голова Рожище В’ячеслав Поліщук та голова Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода

Послугами центру будуть користуватись і жителі м. Рожище, і мешканці найближчих сіл, тож їм простіше буде отримувати необхідну інформацію, довідки та вирішувати газові питання.

Під час пандемії фахівці все ж радять берегти здоров’я та більшість питань вирішувати дистанційно: за допомогою онлайн-сервісів компанії та Контакт-центру за номером телефону 067 33 39 104, який працює без вихідних щодня з 8:00 до 20:00.

Клієнтський простір у м. Рожище працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00 за адресою: вул. Мазепи, 34. 

На Волині відтепер функціонує 8 Клієнтських просторів 104.ua для споживачів природного газу в таких містах: Луцьку, Ковелі, Володимирі-Волинському, Горохові, Ківерцях, Камені-Каширському та смт Ратне.

Читати також: Оновили онлайн-платформу 104.ua. Волинянам розповіли, у чому її переваги

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині посадовець фіскальної служби вимагав у підприємця 2 тисячі доларів хабаря
Наступна новина У Луцьку знову курсуватимуть маршрутки №17 та №17а
Останні новини
Схожі новини