У Рожищі судили чоловіків, які катували бізнесмена

У Рожищі судили чоловіків, які катували бізнесмена

Рожищенський районний суд виніс вирок чотирьом чоловікам за катування співвласника одного з розважальних закладів міста Ківерці.

Про це пише Еспресо.Захід з посиланням на вирок суду.

Так, згідно з матеріалами справи, пізно ввечері 4 жовтня 2021 року чоловіки перебували у розважальному закладі в Ківерцях, співвласником якого є потерпілий. Близько 23:30 вони проникли в його службовий кабінет, звідки вкрали ноутбук і понад 19 тис. грн.

Згодом, як встановило слідство, аби покарати чоловіка за розголошення ним інформації про вчинення кримінального правопорушення і причетних осіб, а також з метою залякування, щоб він не звертався до правоохоронних органів обвинувачені залізли в його будинок.

Четверо чоловіків били бізнесмена руками та ногами, металевою ключкою по голові, тулубу та кінцівках, стріляли біля його вуха, прикладали ніж до шиї, погрожуючи її перерізати, занурювали його голову у ємність з водою, внаслідок чого останній втрачав свідомість.

Крім цього, обвинувачені помістили потерпілого до зазделегідь підготовленої могили глибиною 80 см, після чого присипали землею. Чоловік не мав змоги дихати і втратив свідомість.

Бізнесмена госпіталізували в реанімаційне відділення КП «Медичне об`єднання Луцької міської територіальної громади», де у нього діагностували перелом 8 і 9 ребер, масивні синці з забоями м’яких тканин, закритий перелом верхньої щелепи та багато інших тілесних ушкоджень.

Обвинувачені в суді визнали свою вину. Суд призначив двом чоловікам 8 і 9 років позбавлення волі, іншим – по три роки іспитового терміну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Військових Волинської бригади нагородили відзнаками «За оборону рідного краю»
Наступна новина Волинські спортсмени отримають стипендії від Зеленського
Останні новини
Схожі новини