У Рожищі встановили камери спостереження. ФОТО

У Рожищі встановили камери спостереження. ФОТО
Фото ілюстративне

У Рожищі роботи зі встановлення камер системи відеонагляду «Безпечне місто» тривають. П’ять відеокамер були встановленні раніше, а ще три – доставили нещодавно.

Відтепер відеоспостереженням охопленні перехрестя перед селом Топільне, перехрестя вулиць Шелакадзе, Мостова та Промислова (район Вовнянки) й Кременецький залізничний переїзд, – повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

Засоби відеоспостереження придбанні та обслуговуються за кошти міста. Зокрема, на закупівлю камер, встановлення та їх монтаж з міського бюджету було виділено 24474 грн.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На в’їзді в Луцьк поставили камеру відеоспостереження. ФОТО

Всі прилади відеонагляду, під`єднані до загальноміської системи. Інформація з них виведена на монітори у черговій частині райвідділу поліції. Отже, оперативний черговий має можливість переглядати зображення з камер у режимі реального часу, що, маємо надію, дасть змогу швидше реагувати на правопорушення на вулицях міста. 

Нагадаємо, на Волині у селищі Локачі встановили 8 камер спостереження. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розшукують 41-річного лучанина. ФОТО
Наступна новина На Волинь повертаються заморозки
Останні новини
Схожі новини