У Рожищі юні гітаристи отримали стяг від військових

У Рожищі юні гітаристи отримали стяг від військових

Найцінніший подарунок, найпрестижніший диплом часу війни зробили воїни ЗСУ учням класу гітари Рожищенської музичної школи – передали стяг свого батальйону.

Вихованці Рожищенської музичної школи неодноразово організовували благодійні концерти на підтримку Збройних сил України. Напередодні Нового року благодійний виступ під назвою «Зігріті словом і музикою» організували учні класу гітари під керівництвом викладачки Світлани Семенюк, - йдеться на сайті громади.

За зібрані кошти діти придбали засоби обігріву, шкарпетки, рукавички, солодощі і сформували різдвяні подарунки, в які поклали свої малюнки і листи з подякою воїнам за можливість вчитися і жити та передали все це нашим захисникам.

А невдовзі за свою патріотичну позицію та добру волонтерську справу отримали в знак подяки від захисників стяг 2 окремого стрілецького батальону 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, де несе службу командиром взводу наш земляк, старший лейтенант Ігор Дацюк з Переспи.

«Стяг воїнів ЗСУ - це найдорожчий символ для майбутнього покоління. Напис "БОРОТИСЯ - значить ЖИТИ" став для дітей стимулом і гаслом! Всі концерти до Перемоги учні класу гітари будуть грати тільки для збору коштів для ЗСУ», - говорить викладачка талановитих юних музикантів Світлана Семенюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк відвідали американські експерти із протезування
Наступна новина На Волині повернули у державну власність ділянку за 1,5 млрд грн
Останні новини
Схожі новини