У санаторії «Пролісок» відпочивають особливі діти. ФОТО

У санаторії «Пролісок» відпочивають особливі діти. ФОТО
Дітям із Рожищенськомгоу навчально-реабілітаційного центру організували відпочинок у санаторії матері і дитини «Пролісок»

Діти з особливими потребами, які навчаються у Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі для дітей із порушеннями опорно-рухового апарата Волинської обласної ради зараз відпочивають у санаторії матері і дитини «Пролісок».

Безкоштовне проживання та лікування дітей забезпечує санаторій, а їхнє харчування профінансували за кошти благодійників, повідомили у санаторії.  

Ініціатором такої ідеї стала директорка «Проліску» Оксана Бугайчук. За словами жінки, у здравниці започаткували акцію «Пасхальні канікули».

Першим ідею підтримав депутат Волинської обласної ради, керівник групи компаній «Пальче» Ігор Лех.

«За спільної благодійної діяльності санаторію «Пролісок» та фінансової підтримки Ігоря Леха 15 квітня ми розпочали безкоштовне оздоровлення 5 дітей Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарата. Дітки потребували не тільки фізичної реабілітації, але й відпочинку», – зауважує Оксана Бугайчук.

«Щороку «Пальче» віддає певні кошти на благодійну діяльність. Цього року нам запропонували профінансувати відпочинок дітей. Це гарна ідея, адже діти зможуть отримати нові враження та необхідне для них лікування. Сподіваюсь, що до започаткованої керівництвом «Проліску» акції долучаться й інші небайдужі волиняни», – зазначив Ігор Лех. 

Зауважимо, що кожен може долучитися до акції «Пасхальні канікули».

«Санаторій забезпечує лікування та проживання дітей з інвалідністю, їх дозвілля за власний кошт. Потрібно тільки, аби хтось долучився та профінансував їхнє харчування», – підкреслює Оксана Бугайчук.

Комунальне підприємство  «Санаторій матері і дитини «Пролісок» є сучасною лікувально-профілактичною установою та надає послуги з оздоровлення населення України.

Санаторій здійснює реабілітацію хворих із захворюваннями хребта, органів травлення, органів дихання та ендокринною патологією за допомогою сучасної лікувально-діагностичної бази.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Екс-поліцейського, через якого загинули двоє людей, не випустили з-під варти
Наступна новина У «Протилежному погляді» говоритимуть про луцьке сміття
Останні новини
Схожі новини