У селах Підгайцівської сільради до Великодня «засвітились» вулиці.ФОТО

У селах Підгайцівської сільради до Великодня «засвітились» вулиці.ФОТО

У селах Підгайцівської сільської ради на кількох вулицях встановили ліхтарі.

Увечері п’ятниці, 6 квітня, вуличне освітлення отримали мешканці вулиць Гальчевського, Безручка, Довженка у Підгайцях, Котляревського, Підгірна, Гоголя, Східна, провулку Гололя у селі Крупа та Скандавська у Струмівці.

Загалом сільська рада виділила на це більше 670 тисяч гривень.

За словами Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка, у планах ради повністю закінчити освітлення, бо раніше на вказаних вулицях його взагалі не було.

«Цього року до осені ми плануємо повністю закінчити освітлення у Підгайцях, Крупі та Струмівці. День-два і Крупа буде повністю освітлена, Підгайці – наразі десь на 90%, а Струмівка – орієнтовно на 70-80%», – поділився сільський голова.

Мешканці Струмівки розповідають, що вони зініціювали збір підписів і звернень щодо встановлення вуличного освітлення у своєму селі.

Також голова додав, що у цьому році у селах сільської ради зробили три дороги тротуарного типу з бруківки і зараз робиться четверта.

Він повідомив, що ремонтні роботи ідуть постійно, навіть якщо не вистачає коштів. В цьому випадку їм допомагають забудовники.

«Має бути все як у Європі. У Підгайцях ми прагнемо до цього», – сказав Юрій Семенюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян просять допомогти розшукати зниклу жінку
Наступна новина Ревнивець забив до смерті свою дівчину камінням. ФОТО
Останні новини
Схожі новини