Ревнивець забив до смерті свою дівчину камінням. ФОТО

Ревнивець забив до смерті свою дівчину камінням. ФОТО

У Дагестані співробітники поліції розслідують справу про жахливе вбивство дівчини, яку камінням забив до смерті ревнивий чоловік.

Все почалося з досить невинної розмови на вулиці дівчата зі своїм сусідом. Точно не відомо, чи вона фліртувала з ним, це має з’ясувати слідство. Факт полягає в тому, що коханий цієї дівчини, житель Дагестану, побачив цю картину і дуже збудився від ревнощів.

Цей хлопець – мешканець міста Хасавюрт, республіка Дагестан. Він влаштував скандал під час розмови дівчат з сусідом. Потім затягнув свою кохану в таксі, де бив її. Після виходу з машини, продовжував бити дівчину ногами, а потім став кидати в неї каміння.

Закінчилася історія сумно: потерпіла від побоїв померла. Побиття відбувалося поруч із автомобільною трасою, але ніхто з водіїв не зупинився і не вийшов, щоб врятувати дівчину. Хлопець в даний час затриманий російською поліцією.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селах Підгайцівської сільради до Великодня «засвітились» вулиці.ФОТО
Наступна новина На Любомльщині влаштували благодійну акцію до Великодня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини