У селі на Волині митрополит Володимир освятив новий храм УПЦ МП. ФОТО

У селі на Волині митрополит Володимир освятив  новий храм УПЦ МП. ФОТО
Освятив церкву митрополит Володимир -Волинський і Ковельський Володимир

В суботу після Різдва, 12 січня, у селі Задиби Турійского району освятили новозбудований храм святителя Миколая Чудотворця.

Освятив церкву митрополит Володимир -Волинський і Ковельський Володимир, – повідомляють у прес-службі Володимир-Волинської єпархії.

Митрополит Володимир, у співслужінні собору духовенства, очолив першу святкову літургію, на якій молилися за Україну.

Володимир звернувся до парафіян зі зверненням, у якому зазначив: «Сьогодні ми здійснили велику справу – освятили новий храм Українського Православної Церкви. Як людина в таїнствах Хрещення і Миропомазання народжується для Царства Божого , освячується стає частинкою духовного тіла Церкви, тобто абсолютно новою людиною, християнином, так і будівля стає храмом, місцем особливого присутності Божої на землі тільки після освячення», – зазначив митрополит.

Також архіпастир, з благословення  Онуфрія відзначив церковними орденами тих, хто найбільш потрудився в будівництві храму. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька Порошенкові зробили «живий коридор». ФОТО
Наступна новина До Луцька приїхав Петро Порошенко. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини