У селі на Волині через замикання на електроопорі люди другу добу сидять без світла

У селі на Волині через замикання на електроопорі люди другу добу сидять без світла

У селі через негоду, яка на лінії електропередач повалила дерева та позривала шифер із будинків, місцеві жителі змушені були жити без електрики.

Про це повідомляє Район.Любомль.  

Сильний буревій наробив лиха у вівторок, 31 липня, близько 18.00. На вулиці Незалежності гілля обірвало лінію 10 тисяч вольт. Лише 1 серпня надвечір електрики ліквідували поломку і в оселях нарешті з’явилося світло.

Та близько 22 години, як тільки ввімкнулося вуличне освітлення, на одній з опор посипалися іскри.

«Буквально за кілька хвилин уже горіли дроти. А стовп був схожий на феєрверк, – розповідають очевидці. – Через трохи один із дротів перегорів і впав на узбіччя дороги. Але полум’я розгорялося з новою силою. Вже й кабелі, через які інтернет поступає в хати, теж плавилися».

Читати також: У селі на Волині після грози щоразу на кілька діб зникає світло

Нарешті приїхали електрики, вимкнули трасформатор і запевнили, що вже небезпеки немає. Проте місцеві жителі їх не відпускали та змусили загасити вогонь.

Один із мешканців приніс водний пістолет та відро з водою та почав самотужки гасити. Але загорання було на самому верху опори. Тоді вирішили з машини енергетиків спробувати дістатися та залити водою вогонь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 2 серпня: долар суттєво подорожчав
Наступна новина У береті та тільнику: у Луцьку скрипалька привітала десантників. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини