У селі на Волині відкрили дитсадок за 6,4 мільйона гривень

У селі на Волині відкрили дитсадок за 6,4 мільйона гривень
Дитсадок у селі П'ятидні

У селі П’ятидні Устилузької ОТГ відкрили дитячий садок на 40 дітей. Збудували заклад за кошти державного та місцевих бюджетів.

Урочисте відкриття дитсадка відбулося 21 січня, повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

Реалізацію проєкту «Реконструкція частини приміщень загальноосвітньої школи I - II ступеня під навчально-виховний комплекс» у селі розпочали у 2018 році завдяки коштам Державного фонду регіонального розвитку.

Загальна вартість реалізованого проєкту становить 6,4 млн грн, у т. ч. ДФРР – 4,1 млн грн, місцевий бюджет – 2,3 млн гривень.

Для потреб дитячого садку реконструйовано частину головного приміщення загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. П’ятидні шляхом добудови нового приміщення та реконструкції шкільної майстерні.

У реконструйованій частині облаштовані спальні та ігрові кімнати для двох садочкових груп, санвузол і додаткові кімнати. При цьому на потреби дитячого садка використовуватимуться наявні засоби: інженерні мережі, спортзал, харчоблок.

Нагадаємо, 15 січня у селі Любохини Старовижівського району розпочала роботу нова школа. Також нову школу відкрили у селі Осівці Камінь-Каширського району.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку виступлять запальні хлопці з Закарпаття
Наступна новина У прокат виходить український історичний бойовик «Екс». Хто створив фільм? Про що він?
Останні новини
Схожі новини