У селі на Волині відремонтували дах дитсадка. ФОТО

У селі на Волині відремонтували дах дитсадка. ФОТО
Дитсадок у селі Кременець (фото: Фейсбук)

На Волині у селі Кременець Рожищенського району відремонтували дах дитячого садочка.

Про це інформує прес-служба Волинської ОДА.

У 2018 році Копачівська ОТГ отримала майже 2,5 млн грн субвенції з державного бюджету на формування власної інфраструктури. За рахунок цих коштів вдалося реалізувати 11 інвестпроектів.

Левову частину коштів субвенції спрямували на капітальний ремонт даху Кременецького дошкільного навчального закладу ясла-садок «Берізка», який відвідує майже 70 діток із Кременця, Ужови, Михайлина та м. Рожища. Нині тут функціонує три групи.

Дитсадок почав працювати ще в 1970 році. Протягом багатьох років покрівля зазнала значних пошкоджень внаслідок дощу, снігу та вітру. Проблема була особливо відчутна в осінньо-зимовий період: подекуди зі стелі капала вода, на стінах утворювалися водяні сліди, стеля та стіни були вкриті грибком. Відтак, на другому поверсі штукатурка поступово обвалювалася невеликими шматками, що становило серйозну загрозу для життя та здоров’я вихованців та працівників закладу.

На сьогодні новою покрівлею повністю перекрито приміщення садка, виконані всі дрібні монтажні роботи. Загальна вартість робіт – 909 тис. 996 грн.

Окрім того, у п’ятьох населених пунктах Копачівської об’єднаної територіальної громади відновили вуличне освітлення за кошти субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині під час руху у вантажівки відлетіло колесо. ФОТО
Наступна новина Порошенка зареєстрували кандидатом у президенти
Останні новини
Схожі новини