У селі під Луцьком чоловік намагався втопити кота: за справу взялася поліція

У селі під Луцьком чоловік намагався втопити кота: за справу взялася поліція

У селі Рованці мешканці стали свідками, як один з сусідів впіймав кота у клітку і намагався втопити. Тварину врятували і відвезли до лікаря, у неї шоковий стан і переохолодження.

Всі обставини, що стосуються жорстокого поводження з твариною встановлюються поліцією – в результаті буде прийняте відповідне рішення, повідомлии виданню ВСН у пресслужбі ГУНП у Волинській області.

Як прокоментували у поліції, 6 квітня співробітники Луцького РУП виявили у фейсбуці інформацію про можливе жорстоке поводження з твариною – її зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень.

Зазначають, що на лінію 102 з цього питання ніхто не звертався.

«Обставини події встановлює поліцейський офіцер місцевої громади. Наразі збираються свідчення людей, а також авторки допису, перевіряється вказана інформація. За результатами буде прийняте відповідне процесуальне рішення», – пояснюють правоохоронці.

До слова, наступного дня, 7 квітня, про стан врятованого котика у фейсбуці написала Олександра Олександрівна: 

«Були сьогодні на огляді в клініці Vet Planet. Здали аналізи, назначили лікування. Стан його нормалізувався, не ідеальний, але жити буде. Про котика: це надзвичайно ніжний та ласкавий котик. Він постійно хоче на ручки». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку провели майстер-клас з соломоплетіння. ФОТО
Наступна новина Письменник Макс Кідрук презентує новий роман «Колонія» в Луцьку
Останні новини
Схожі новини