У селі під Луцьком хочуть відкрити «Макдональдс»

У селі під Луцьком хочуть відкрити «Макдональдс»
Джерело фото: Інформатор

Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб буде звертатись до керівництва компанії «Макдональдс», аби ті відкрили ресторан у новому торговому центрі, який будують у селі Зміїнець.

Про це вона розповіла у коментарі «Першому».

«Ми читали коментарі під різними луцькими публікаціями і бачили, що люди хочуть «Макдональдс». І ми вирішили, що якщо у Луцьку землі немає, а у нас ще поки що є, і в принципі ми розміщені дуже так цікаво для «Макдональдса» – ми надіслали їм лист», – розповіла керівниця громади.

За її словами, лист із пропозицією відкрити «Макдональдс» у новому торгово-розважальному комплексі у селі Зміїнець до представника компанії в Україні надіслали у червні. Втім, у відповіді зазначили, що першим «Макдональдс» хочуть побудувати у Луцьку, а вже тоді, можливо, у Зміїнці.

Але керівниця ОТГ від своїх планів не відмовляється.

«Зараз я хочу писати на іноземний відділ. Зараз проектний менеджер шукає, хто там директор, хто власник, і тоді пишемо листа», – розповіла Олена Твердохліб.

Очільниця громади переконана, що «Макдональдс» може бути зацікавлений у відкритті ресторану саме у Зміїнці, оскільки згідно з новим генпланом району одна з доріг села може стати об’їзною дорогою Луцька

«Я думаю, що це місце у Зміїнці може бути привабливим для «Макдональдса», оскільки на вулиці Левадній у новому генеральному плані району планується об’їздна траса міста Луцька. І якщо це реально колись станеться, то це дійсно буде золоте дно для нашої громади», – розповіла вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Жити за Луцьком: розвінчуємо міфи


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 29 листопада: долар без упину повзе вгору
Наступна новина «Луцьк може втратити статус обласного центру», - Пустовіт
Останні новини
Схожі новини