Біля Луцька почали ремонт дороги державного значення

Біля Луцька почали ремонт дороги державного значення

У селі Піддубці під Луцьком розпочали поточний ремонт на одній з найбільш ушкоджених ділянок – по правому проїзду дороги держзначення Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне).

 Про це інформує служба автомобільних доріг у Волинській області.

Роботи наразі почали на дорозі державного значення сполученням Устилуг – Луцьк – Рівне. Підрядне підприємство «Луцькавтодор-Сервіс» відфрезерувало 100 метрів зношеного дорожнього покриття замість якого укладе два шари нового, загальною товщиною 13 см.

Ремонт дороги виконують по черзі на кожній зі смуг, тож вони тривають без закриття руху транспорту.

Цьогоріч капітальних видатків для ремонту дороги не вділили, тож дорогу приводять до належного стану за рахунок коштів на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання шляхів державного значення.

На території Волині пролягає 120 км цієї автодороги. Впродовж 2017-2018 років  служба автомобільних доріг  у Волинській області відремонтувала понад 70 км автошляху від Володимира-Волинського до Луцька. Найближчим часом планується відновлення дороги від Луцька до межі з Рівненщиною.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фішки Волині: інстаграмна дорога, музей меду і місце, де годують сиром. Ми це бачили
Наступна новина Ярощука — на Тимошенка: у Луцьку знову перейменовуватимуть вулиці
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні