У селищі на Волині виявили незаконні підключення до каналізаційної мережі

У селищі на Волині виявили незаконні підключення до каналізаційної мережі

Під час перевірки каналізаційних люків по вулицях селища Шацьк комунальники виявили три незаконні підключення до каналізаційної мережі.

Про це повідомляють у Шацькій селищній громаді.

Двоє шаччан після спілкування з комунальниками вирішили узаконити підключення, третій – відмовився, – повідомляють у селищній раді.

Мешканців селища, які живуть на вулицях Незалежності, Перемоги, Шевченка, Волі, Набережна, Гагаріна, Озерна закликають підвести каналізаційні мережі до своїх будинків та укласти договір з комунальним підприємством на їхнє обслуговування.

"Вигрібні ями, якими користуються більшість мешканців, – це застарілий і шкідливий для довкілля спосіб каналізування", – йдеться у повідомленні. 

Перевірки каналізаційної мережі триватимуть й надалі. В селищній раді зазначили, що за незаконні підключення жителів притягатимуть до адміністративної відповідальності, їм загрожує штраф – до шести тисяч гривень.

Читайте також: Після затоплення кількох мікрорайонів у Луцьку чистять зливові колектори


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися з Героєм Василем Степанюком
Наступна новина Військовому з Волині потрібна допомога на лікування
Останні новини
Схожі новини