У Шацьку відкрили нове футбольне поле

У Шацьку відкрили нове футбольне поле

У Шацьку поруч із гімназією завершили будівництво нового футбольного поля зі штучним покриттям. 

На відкриття, яке відбулося 10 липня, завітав народний депутат України Степан Івахів. Саме завдяки його зусиллям Кабінет міністрів виділив кошти на цей об’єкт.

«В кожного з нас є діти. І всі ми хочемо одного: щоб вони були щасливими. Дитинство у них – одне, і те, що вони отримають зараз – особливо цінне. Коли ми ходили в школу, це було звичним: мав бути стадіон, бігові доріжки, яма для стрибків, турніки… Життя змінилося. Був час, коли діти зовсім забули, що таке спорт, що таке ранкова гімнастика. На щастя, все починає змінюватись назад. Сьогодні громади, керівники району, Федерація футболу, депутати – усі ми розуміємо, що дітям треба створювати умови і вони обов’язково знову потягнуться до спорту», – виступив Степан Івахів.

Він розповів, що в державі працює спеціальна програма «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», яку реалізовують спільно із Федерацією футболу України. 

Я кповідомляли раніше, вартість нового футбольного поля – 1 мільйон 400 тисяч гривень. Половину цієї суми виділила Шацька ОТГ. Загалом в рамках згаданої програми на Волині мають збудувати вісім таких об’єктів.

У промові Степан Івахів також звернувся до дітей із настановою: «Запам’ятайте, у вашому житті зараз повинно бути дві речі: книжка і спорт. Все решта – заважає».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З компотом і квасом: у Луцьку відбудеться перша політична вечірка
Наступна новина «На мого помічника напали. Бандити – колишні міліціонери», - Рубльов
Останні новини
Схожі новини