«На мого помічника напали. Бандити – колишні міліціонери», - Рубльов

«На мого помічника напали. Бандити – колишні міліціонери», - Рубльов

На помічника кандидата у народні депутати Вячеслава Рубльова напали люди, які вимагали плани його візитів, аби влаштувати провокації.

Про це повідомив Вячеслав Рубльов у четвер, 11 липня.

Рубльов процитував слова свого помічника Влада Майбороди:  

«Вони постукали в двері і сказали, що приїхали по роботі, тому їм відкрили мої рідні. Пізніше, вони намагалися викликати мене на вулицю «поговорити». Представились що вони від Сергія Мартиняка. Вони заявили, що я нібито залякую людей, аби вони не продавали голоси. Адже скуповувати виборців 20-округу – їхня робота», - Влад Майборода.

Окрім того, Рубльов повідомив:

«Вчора ввечері були готові перші дані соцопитувань по 20 округу. Всі кандидати могли переконатися в силі моєї позиції: 10% відриву від найближчого переслідувача».

«У моєму штабі панували радість і натхнення. Ми пішли додому в чудовому настрої. Але, мабуть хтось вважає що влада в цій країні все ще у олігархів і багатіїв. Соцопитування не всім до вподоби» –припустив Рубльов.

«Сусіди вибігли на шум і врятували мого помічника від важких травм. Заяву в поліцію ми подали» - додав він.

*       *       *

Пізніше Вячеслав Рубльов виклав у Фейсбук фото людей, які приходили до його помічника. З його слів, всього чоловіків було п’ятеро. Події відбувалися на вулиці Хмельницького у Луцьку. (на фото у червоній футболці – помічник Рубльова Влад Майборода).

«Ніколи не думав що на своїй сторінці буду публікувати чужі фото. Фото не просто чужих, а злих людей. Тих, кого влаштовує все погане що є зараз. І вони прагнуть тільки посилення негативних речей… Ось вони — герої ранкової спроби викрадення і побиття. Ті, хто намагається заважати змінам. Ексклюзивні фото! З телефону батьків, які так кричали, що весь район на вухах стояв» – прокоментував фото Рубльов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Шацьку відкрили нове футбольне поле
Наступна новина Яким буде «Парковий квартал» в Ковелі. Показали відео майбутнього житла
Останні новини
Схожі новини