У Східноєвропейському національному університеті – четверо нових проректорів

У Східноєвропейському національному університеті – четверо нових проректорів
Учасники засідання вченої ради СНУ

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки приначили проректорів.

Про це стало відомо 30 січня під час засідання вченої ради СНУ, повідомляє сайт вишу.

Ректор Анатолій Цьось повідомив, що в університеті працюватиме п’ять проректорів: з навчальної роботи та рекрутації, з наукової роботи та міжнародних зв’язків, з комунікації, з науково-педагогічної і господарської роботи та матеріально-технічного забезпечення, з науково-педагогічної роботи та інновацій.

Потому він виніс на погодження кандидатури на посади проректорів. Усіх претендентів підтримали одноголосно.

Проректором з науково-педагогічної і господарської роботи та матеріально-технічного забезпечення став кандидат фізико-математичних наук, доцент, завідувач кафедри вищої математики та інформатики Анатолій Федонюк, проректором з навчальної роботи та рекрутації – колишній декан факультету філології та журналістики, кандидат філологічних наук, доцента кафедри історії та культури української мови Юрій Громик, проректором із науково-педагогічної роботи та інновацій – доктор медичних наук, професор Вадим Ульянов, який приїхав працювати на Волинь, аби створити та розбудовувати медичний факультет, проректором із наукової роботи та міжнародних зв’язків – докторка психологічних наук, професорка Лариса Засєкіна.

Кандидатуру на посаду проректора з комунікації мають затвердити пізніше.

Читати також: Ректор СНУ анонсував набір студентів на спеціальність «Медицина» уже з вересня

Нагадаємо, Юрій Громик раніше був деканом факультету філології та журналістики Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. У грудні 2019-го він заявив, що не буде брати участі у конкурсі на заміщення цієї посади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали претендентів на крісла голів райдержадміністрацій на Волині
Наступна новина Луцька маршрутка № 9 їздитиме до Нового ринку, коли він запрацює
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні