Багаторічний декан факультету СНУ більше не буде деканом

Багаторічний декан факультету СНУ більше не буде деканом
Декан факультету філології та журналістики СНУ Юрій Громик (фото зі сторінки Юрія Громика у фейсбуці)

Декан факультету філології та журналістики Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Юрій Громик заявив, що не буде брати участі у конкурсі на заміщення цієї посади.

Про це стало відомо із його допису у фейсбуці.

Він нагадав, що став деканом чотирнадцять років тому – у жовтні 2005-го.

«Щоб осмислити й оцінити все, що відбулося згодом, мені самому треба ще трохи часу на роздуми. Бо то був такий вир із подій (переважно позитивних і яскравих)!.. Не маю сумніву: отримав безцінний досвід! Бо, коли починав цю свою, так би мовити, місію, сам ще тільки вчився працювати, зокрема і з людьми (мав щойно якихось п’ять років викладацького стажу). Зате поруч були мудрі, талановиті і порядні колеги (спершу – мої університетські Учителі, невдовзі – уже й мої учні); їхню підтримку відчував завжди, навіть у геть скрутні моменти (було ж усякого)», – зазначив Юрій Громик.

Головне ж, на його думку, те, що мав унікальну нагоду зблизька спілкуватися зі студентами. «Мабуть, треба пів словника епітетів переписати сюди, щоб схарактеризувати тих пречудових молодих людей, яких гуртує навколо себе наш факультет», – додав декан.

17 грудня закінчується контракт, за яким Юрій Громик працював, і невдовзі буде оголошено конкурс на заміщення вакантної посади декана факультету філології та журналістики.

«Вірю, що колектив обере достойну й мудру людину. Я ж не буду брати участі у цих виборах (це моє свідоме й остаточне рішення), але в усьому готовий допомагати і підтримувати», – зауважив Юрій Громик.

Також він подякував за співпрацю і підтримку колегам і стиудентам.

Читати також: Декан волинського університету поділився унікальною поліською щедрівкою


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запроваджують інститут консультанта роботодавця. На Волині відбувся перший тренінг
Наступна новина Ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» закривається
Останні новини
Схожі новини