У Східноєвропейському національному університеті – нова проректорка

У Східноєвропейському національному університеті – нова проректорка
Наталія Благовірна

У Східноєвропейському національному уніврситеті імені Лесі Українки погодили кандидатуру проректорки з навчально-виховної роботи та комунікацій  –  доцентки Наталії Благовірної.

Про це стало відомо 10 березня під час позачергового засідання вченої ради, повідомляє сайт вишу.

«Зараз стоїть питання про суттєву зміну пріоритетів діяльності нашого університету з точки зору формування позитивного іміджу нашого університету. Тому суттєвою є зміна роботи відділу зв’язків з громадськістю, створений прес-центр, і я надіюся, що Наталія Богданівна зможе наблизити університет до людей», – зазначив ректор СНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось.

Члени вченої ради підтримали запропоновану кандидатуру.

Наталія Благовірна запевнила, що робота підпорядкованих їй підрозділів буде спрямована на розвиток університету.

Нагадаємо, у січні у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки призначили чотирьох проректорів.

Довідково
Наталія Благовірна народилася 1977 року у Львові. Закінчила Українську академію друкарства, здобувши кваліфікацію редактора наукової, технічної та інформаційної літератури, згодом тут же здобула кваліфікацію магістра видавничої справи та редагування. Навчалася в аспірантурі Української академії друкарства.
Обіймала посаду літредактора газети «Надійна зміна» (м. Луцьк), працювала старшим викладачем кафедри української мови Волинського державного університету; з 2006 року – доцент кафедри української мови, видавничої справи та редагування ВДУ.
Захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук.
У 2009-2012 роках працювала на посаді доцента, завідувача кафедри видавничої справи та редагування і журналістики ВНУ. 
2011 року здобула вчене звання доцента кафедри видавничої справи та редагування і журналістики.
У 2013–2016 роках – позаштатний консультант-редактор, випусковий редактор відео- та аудіорекламних передач, сюжетів, роликів, що готуються до трансляції в ефірі теле- та радіокомпаній волинського регіону.
У 2016-2017 роках проходила наукове стажування в Українській академії друкарства (м. Львів) на кафедрі медіакомунікацій.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В уряді призначили очільників ще трьох міністерств
Наступна новина Показали, як дезінфікують луцькі тролейбуси та маршрутки
Останні новини
Схожі новини