У школах Луцька дітей вчитимуть фінансової грамотності. ВІДЕО

У школах Луцька дітей вчитимуть фінансової грамотності. ВІДЕО
Фото: Суспільне

У школах Луцька стартував проєкт “Підприємливі діти". Це – спільна ініціатива муніципалітетів міст Луцька та Любліна, а також польського і волинського університетів.

Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на професорку ВНУ імені Лесі Українки Валентину Вітюк.

В рамках проєкту передбачені п’ять занять у класах, екскурсії на 12 волинських підприємств та написання власних бізнес-проєктів.

У ньому беруть участь діти віком від шести до десяти років чотирьох луцьких шкіл, які попередньо пройшли конкурсний відбір, – розповідає Валентина Вітюк.

Луцький ліцей № 27 потрапив до тих навчальних закладів, де реалізовують проєкт "Підприємливі діти".

Сучасній молоді доведеться відбудовувати Україну після війни, тому знання основ фінансової грамотності в рамках проєкту знадобляться, – говорить вчителька початкових класів луцького ліцею № 27 Оксана Замрій.

Учениця четвертого класу цього ліцею Тетяна Фредюк пройшла конкурсний відбір у проєкт. Каже: хоче більше дізнатися про бізнес та успішних людей та як можна добре заробляти гроші.

Діти у початковій школі найбільш креативні та активні. Тому мета проєкту – не лише навчити їх підприємливих навичок, а й розвинути творче мислення, хобі чи власний талант, – каже педагогиня Вероніка Захарчук.

Зі слів професорки Валентини Вітюк, офіційний старт проєкту був запланований на 24 лютого цього року, втім через повномасштабну війну його двічі довелося відкладати.

Проєкт "Підприємливі діти" у Луцьку триватиме до середини грудня.

Читайте також: Луцькі школярі не хочуть вивчати письменників країни-агресора


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЗСУ відбили наступ росіян у напрямку 7 населених пунктів, – Генштаб
Наступна новина «Ми тільки від’їхали, як бомба прилетіла у драмтеатр»: історія переселенки з Маріуполя
Останні новини
Схожі новини