У школі на Волині учні виготовляють унікальні картини з цвяхів та ниток

У школі на Волині учні виготовляють унікальні картини з цвяхів та ниток

У школі села Брани представлені унікальні учнівські роботи зі стрінг-арту, лозоплетіння та випалювання по дереву.

Під час візиту у село Брани Мар’янівської громади голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, його радник Юрій Ройко та народний депутат Вячеслав Рубльов завітали до місцевої школи, у якій навчається 160 дітей, – інформує пресслужба Луцької районної ради.

Гостей радо зустріла директорка навчального закладу Тамара Мороз, яка провела екскурсію школою та музеєм села, гордістю якого є Псалтир 1725 року видання.

З’ясувалося, що, окрім налагодженого освітнього процесу, у школі на високому рівні розвинена гурткова діяльність. Зокрема, школярі займаються стрінг-артом (створення об’ємних картин за допомогою цвяхів та ниток), лозоплетінням, випалюванням по дереву.

«У Бранівській школі працюють вчителі, які зуміли зацікавити дітей не лише навчальним процесом, а й позакласною роботою. Роботи, які створюють учні на гуртках, є справжніми шедеврами, їх треба показувати на виставках та у музеях», - поділився враженнями від побаченого голова райради Олександр Омельчук.

Читати також: Депутати Луцької райради допомогли зібрати до школи дітей загиблих воїнів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Можливості варильної панелі Gorenje
Наступна новина Розкриття таємниці, подарунки та KADNAY «на десерт»: як на «Супернові» веселилися «добрі сусіди»
Останні новини
Схожі новини