У школі Володимира відкрили капітально відремонтований басейн

У школі Володимира відкрили капітально відремонтований басейн

У ЗОШ №5, 29-го грудня, після проведених передноворічних святкувань, відбулося ще одне – відкриття плавального басейну для учнів навчального закладу, повідомляє БУГ.

Відривати басейн прибули міський голова Петро Саганюк та народний депутат України Ігор Гузь. Нагадаємо, що ремонт відбувся завдяки виділення із державної субвенції одного мільйона гривень та співфінансування місцевого бюджету в розмірі 600 тисяч.

У басейні повністю замінили систему опалення та вентиляції, встановили обладнання з фільтрації та очищення води, завершили також облицювальні роботи як на самій чаші басейну, так і в санвузлах, душових кімнатах, роздягальні, всюди провели нову електромережу та встановили освітлення.

Мер, Петро Саганюк зазначив, що за остання два роки на розбудову ЗОШ №5  з міського бюджету використано більше 4 мільйонів гривень. За ці кошти проведено ряд ремонтів: сцени та актового залу, спортзалу, а тепер відновлено басейн. А наступного року, пообіцяв міський голова, обов’язково подбає, аби відремонтувати харчоблок школи – для цього потрібно буде близько мільйона гривень.

Своєю чергою Ігор Гузь прозвітував перед директоркою і педагогічним колективом. Мовляв, на попередній зустрічі пообіцяв, що займеться питанням ремонту басейну і сьогодні відбулося відкриття. Також нардеп підтримав директорку Ірину Костюк в плані того, що дітям потрібно створювати активний відпочинок і “витягувати з інтернету”.

Після офіційного відкриття плавального басейну, користуючись нагодою, нардеп Гузь провів звіт перед колективом та присутніми батьками. Політик зазначив, що окрім здобутків є ряд невдач і серед них 44 квартирний будинок, який повинні були здати у 2017 році.

Також “промахом” назвав боротьбу за Володимир-Волинський госпітальний округ, однак додав, що ще “повоює” за нього. Також з найближчих планів: очищення річки Риловиці, дороги до Володимира-Волинськиго з Устилугу та Нововолинська, а також сприяти, щоб весною 2018 року розпочалися археологічні розкопки у валах.

Після звіту, народний депутат України та міський голова відповіли на запитання присутніх. Більшість скарг були на те, що відсутнє дорожнє покриття на маленьких і бічних вулицях міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мексиканський фотограф створює «картини» з яєчні: захопливі фото
Наступна новина Десятьох українських спортсменів позбавили Олімпійських медалей. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини