У скандального депутата Волиньради таки заберуть водійське посвідчення

У скандального депутата Волиньради таки заберуть водійське посвідчення

У перший день літа, 1-го червня, у Луцькому апеляційному суді розглянули скаргу депутата Волинської обласної ради від міста Володимира-Волинського Олексія Панасюка.

Обранець оскаржував рішення Володимир-Волинського міського суду, який за відмову проходити освідування на вміст алкоголю отримав покарання у вигляді штрафу 10 200 гривень та позбавлення права керувати будь-яким транспортним засобом протягом одного року.

Зазначимо, що адвокат Панасюка з невідомих причин подав клопотання, аби журналістів інтернет-видання «БУГ» не допустити до судового слухання. 

«Я не був в статі алкогольного сп’яніння. Вже третій рік лікуюся. Знеболювальні препарати приймаю. Був складний перелом. Привіз медикаменти з Нідерландів. Про побічні ефекти препарату не знаю. Поліцейський Вегера вже не вперше мене зупиняє. Він переслідує не тільки мене, а й інших наших депутатів», – зазначив в судовій залі депутат.

Нагадаємо, що 17-го квітня  Володимир-Волинський міський суд за відмову від алкотесту в депутата облради з Володимира-Волинського відібрали водійське посвідчення.

Читати також: Волинському депутату Олексію Панасюку доведеться заплатити штраф за ДТП

Адвокат депутата переконував суд, що стан сп’яніння начебто виник через вживання медпрепаратів. Вони не забороняють керувати авто.

У підсумку слухання суд постановив визнати винним Панасюка та підтвердив покарання у вигляді штрафу –  10 200 гривень з позбавленням права керування будь-яким транспортом на 1 рік. Рішення Апеляційного суду оскарженню не підлягає.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку мешканці будинку «воюють» із муніципалами за паркан. ФОТО
Наступна новина Незвичайна їжа: художниця випікає хліб із картинами всередині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини