У скільки обійдеться новорічне оздоблення Луцька

У скільки обійдеться новорічне оздоблення Луцька

У Луцьку збираються витратити на святкове оздоблення 600 тисяч гривень. 

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, цього року прикрасять три ялинки на Театральному майдані, а також декілька зелених красунь по місту: поблизу РАГСу, біля міської ради та «Solo піци», а також або на Вересневому, або на ЛПЗ, – пише Твій портал

Центральні ялинки оздоблять однотонними іграшками. Частину із них візьмуть із минулого року, а частину закуплять нових. На нові планують витратити близько 40 тисяч гривень.

Також навколо ялинок спорудять традиційний подіум, де усі охочі матимуть можливість водити хороводи біля святкових красунь. Зі слів Крася, цього року продовжать традицію і облаштують «Алею ангелів» на вулиці Лесі Українки. П

Як і щорічно вулиці та центр міста оздоблять святковою ілюмінацією. Засвічення головних ялинок міста відбудеться 19 грудня. Цього ж дня відкриють і новорічну красуню біля розважального центру «Промінь». До слова, минулого року саме ця луцька ялинка була визнана найкращою в Україні.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 32 звинувачених у справах Майдану підлягають звільненню від покарання, - ГПУ
Наступна новина Яка бруківка найзручніша для підборів і дитячих візків
Останні новини
Схожі новини