Яка бруківка найзручніша для підборів і дитячих візків

Яка бруківка найзручніша для підборів і дитячих візків
Безшовна бруківка «Піксель»

Доріжки і подвір’я приватних будинків, пішохідні зони парків і скверів, тротуари і території підприємств сьогодні найчастіше встеляє бруківка. Відтак, дуже важливо, аби вона була не тільки міцною та гарною,  а й зручною для жінок на підборах, людей з дитячими та інвалідними візками, зрештою для тих, хто катається на роликах.

Головний інженер луцького підприємства «Бетон Брук Сервіс», яке виготовляє бруківку під торговою маркою «Le Bruk», Сергій Ярмолюк розповідає, яка бруківка найкомфортніша для пішоходів.

Безшовна бруківка – ідеальна для прогулянок

Бруківка буває двох видів: шовна і безшовна. Безшовна вкладається рівним пластом без проміжків між плитами. У такій точно не застрягне підбор чи колесо роликового ковзана.

«Le Bruk» наразі випускає два види безшовної бруківки: «Піксель» і зовсім нову, назву для якої ще обирають.

Обидва види бруківки – товщиною 6 см. Вони здатні витримувати до 20 тонн ваги, тож таким покриттям можна їздити навіть вантажним автомобілям.

До слова, бруківку «Le Bruk» виробник на замовлення клієнта може зробити будь-якого кольору. Й до того ж втілити ідею дизайнера, виклавши візерунок.

Новий вид безшовної бруківки

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що краще – бруківка чи асфальт?

Що робити, якщо є тільки шовна бруківка?

Вибирати ту, яка призначена для пішохідних зон.

Так, серед шовних видів бруківки «Le Bruk» найзручнішою для пішоходів є класична «Цеглинка». Проміжки між плитками у неї найменші. Такою зокрема вистелена вулиця Лесі Українки у Луцьку.

Точно не варто стелити на пішохідних зонах бруківку «Котушка» – вона має найглибші шви. Нею вистеляють території підприємств, складів, автозаправок, парковок. Її плюс – специфічна форма, яка забезпечує її міцність.

Адреса «Бетон Брук Сервісу»: м. Луцьк, вул. Вахтангова, 12

Телефон: 067 334 1112

Сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/brukivkalebruk/

Бруківка «Цеглинка» на вулиці Лесі Українки у Луцьку

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У скільки обійдеться новорічне оздоблення Луцька
Наступна новина Зима на Волині 100 років тому. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини