У складі 5 волинських ТВК вже відбулися перші зміни

У складі 5 волинських ТВК вже відбулися перші зміни

14 серпня під час засідання Центральна виборча комісія затвердила перші заміни у складі п’яти із 16 волинських територіальних виборчих комісій. Серед них – заміна одного голови та одного секретаря міських комісій.

Як зазначено у постанові ЦВК №179, дві ротації відбулися в обласній ТВК, та ще по одній – у чотирьох міських, – повідомляє ОПОРА.

Зокрема, у складі Волинської обласної територіальної виборчої комісії змінили одного із представників «Опозиційної платформи – За життя». Відтепер замість Галини Гонтар працюватиме Алла Джулік. Також замінили «прогульника» першого засідання цієї ТВК Ігоря Тимошенка. Замість нього до складу комісії від партії «Наш край» включили Ірину Приходько.

Зі складу Нововолинської міської виборчої комісії виключили Раїсу Гудиму (представниця партії «За майбутнє»), яка її очолювала. Тож тепер головою ТВК став Віктор Порплиця.

У Берестечківській міській виборчій комісії замінили представника Радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Галабурду, котрий був секретарем. Відтак, до виборчої комісії на відповідну посаду включили Наталію Мурахевич.

Камінь-Каширська міська виборча комісія зазнала ротації представника «Блоку Геннадія Чекіти «За справедливість» – замість Ольги Орлової працюватиме Тетяна Козак.

У Луцькій міській територіальній виборчій комісії змінили представницю «Опозиційної платформи – За життя». Зокрема, замість Лідії Кубик до складу ТВК було включено Тетяну Левицьку.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кузьмі присвоїли звання Героя України посмертно
Наступна новина На Волині ще не можна послаблювати карантин, - дані МОЗ
Останні новини
Схожі новини