У СНУ відзначили Міжнародний день студентського спорту. ФОТО

У СНУ відзначили Міжнародний день студентського спорту. ФОТО

Урочистості з нагоди Міжнародного дня студентського спорту відбулися 20 вересня на стадіоні «Спортивне ядро».

Участь у спортивному святі взяли студенти вишу, викладачі, студентські команди та тренери, випускники факультету фізичної культури, спорту та здоров’я, представники влади міста і області.

Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю СНУ імені Лесі Українки.

Читайте більше: У Луцькому НТУ – флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту. ФОТО

Від керівництва університету гостей та учасників вітав перший проректор, проректор з адміністрування та розвитку, професор Анатолій Цьось:

«Цьогоріч наш виш узяв на себе почесну місію організувати Міжнародний день студентського спорту у Луцьку. Зрозуміло, що одноразові такі заходи не зміцнять наше здоров’я, не підвищать нашу фізичну підготовку. Однак сьогоднішнє дійство – це залучення якомога більшої кількості студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом та промоція студентського спорту в Україні загалом. Тож закликаю щодня знаходити час для виконання фізичних вправ. Тоді ми будемо здорові та щасливі!».

Із щирими словами вдячності та під оплески гостей проректор вручив Почесні грамоти СНУ імені Лесі Українки студентам та викладачам.

Із нагоди Міжнародного дня студентського спорту до студентів СНУ імені Лесі Українки звернулася й присутня на святі випускниця факультету фізичної культури, спорту та здоров’я, учасниця Олімпійських Ігор (2016) та Чемпіонату Світу (2017), призерка Чемпіонату Європи (2018) з важкої атлетики Ірина Климець.

Читайте більше: Розповіли, які перформанси будуть на луцькому фестивалі «Мандрівний вішак»

Звертаючись до молоді, дівчина закликала тренуватися так аби серед учасників Літніх Олімпійських ігор 2020 в Японії були й представники Волині.

Після офіційної частини спортивне свято продовжилося флешмобом із підтягування на перекладині й виступами кращих студентських команд університету з футболу, волейболу та баскетболу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк заблокував півтори тисячі рахунків наркоторговців
Наступна новина Призначили заступника прокурора Волині
Останні новини
Схожі новини