У соціальному центрі Нововолинська - нове обладнання

У соціальному центрі Нововолинська - нове обладнання

Благодійному центру «Берегиня» Суспільної служби України, що функціонує у Нововолинську, на 25-річчя його діяльності передали побутову техніку, бойлер, електричну плитку та чайник.

Допомогу соціальному закладу надав за пропозицією народного депутата Ігоря Гузя – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», - пише, інтернет-видання "БУГ".

У Центрі двічі на день по 4 рази в тиждень харчуються люди, які опинилися у складних життєвих ситуаціях: одинокі, пенсіонери, інваліди, безробітні. А на застарілій техніці та без гарячої води цей процес щоразу створював чималі незручності. Та й кількість тих, кого обслуговують у закладі – теж збільшується.

Зростає і вартість на енергоносії, комунальні послуги та оренда, тому самотужки забезпечити все необхідне для закладу не було змоги, інформує прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

Керівник осередку Суспільної служби України Марія Карпінська каже, що не любить просити про допомогу. Проте зізнається, що їхній Центр підтримують з Канади, релігійні громади, місцеві підприємці.

Оглянули техніку, на якій тепер готують обіди й вечері для соціально вразливих категорій населення – виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» Борис Карпус, представник ініціативної групи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Назарій Недбайло та керівник міської організації УКРОП, депутат міськради Олег Приступчук.

«Ми й раніше допомагали Центру. Волонтери ПТУ теж долучаються до доброї справи, проходять практику в закладі, навчаються тут готувати їсти. Дехто з них навіть просто допомагає під час літніх канікул. А тепер зусиллями двох фондів ми зробили свій внесок у підтримку людей особливої долі», – розповів Карпус.

«Ми, укропівці, спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», працюємо над тим, аби громадські організації якісно виконували свою роботу і мали б для цього хороші умови. Адже в скрутний для України час особливо потрібно підтримувати тих, хто цього дуже потребує», – сказав Недбайло.

Всі охочі, хто хоч якось може допомогти «Берегині», контактуйте із представником установи – Марією – за номером телефону – 093 152 24 93.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Карамболь, ліччі, папайя, авокадо та манго: яку екзотику пропонують на ринку у Луцьку. ВІДЕО
Наступна новина «Перший на природі»: волинський Іль-Джез та фортечні ворота – унікальність Олики. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини