У США почали виробляти безалкогольне вино з марихуани

У США почали виробляти безалкогольне вино з марихуани

Каліфорнійська виноробня Rebel Coast презентувала новинку: нею стало безалкогольне вино на основі марихуани

Про це пише Еспресо.

Легалізація марихуани в деяких штатах США (у Каліфорнії вирощувати і продавати продукти з канабісу не тільки в медичних цілях буде дозволено з січня 2018 року) призвела до створення багатомільярдної промисловості. Передбачається, що до 2026-го, річний оборот галузі конопель у країні складе $50 млрд.

Тим, кому не подобається традиційний спосіб споживання, пропонують велику кількість випічки на маслі з марихуани й інші їстівні продукти і солодощі - це альтернативний спосіб доставити в організм ТГК (тетрагідроканнабінол - психоактивна речовина, яка знаходиться в коноплях). Однією з таких новинок стало вино з марихуаною, яке назвали Совіньон Блан.

З наступного року, марихуана буде легальною в Каліфорнії, але є деякі обмеження: вона не може поєднуватися з алкоголем в одному продукті, вони навіть не можуть продаватися в одному місці. Ця поправка зробила ситуацію для виноробів  складнішою.

Після великої кількості проб і помилок, команда Rebel Coast створила кінцевий продукт: безалкоголний Sauvignon Blanc із близько 16 мг ТГК у кожній пляшці. Це не велика кількість, норми по їстівній продукції з марихуаною дозволяють 10 мг в одній порції.

Цей продукт обіцяє гарний настрій, смак вина, ефект марихуани і жодної характерної риси похмілля. Компанія зараз збирає попередні замовлення від жителів Каліфорнії, по $60 за пляшку. Замовлення буде доставлено після Нового року, коли канабіс офіційно стане легальним.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новий випадок сказу серед тварин на Волині. ВІДЕО
Наступна новина Маск показав машину, яку планує відправити на Марс
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні