У США розповіли, коли знімуть санкції з Росії

У США розповіли, коли знімуть санкції з Росії

Санкції США проти Російської Федерації залишаться доти, доки незаконно анексований Крим не повернеться під суверенітет України.

Про це заявила посол США в Україні Марі Йованович на міжнародному форумі «Окупований півострів: чотири роки опору» у Києві, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Наша позиція дуже чітка - Крим є Україною, і санкції, пов'язані з Кримом, діятимуть доти, доки Україна не візьме під свій контроль Крим», - заявила Йованович.

Вона наголосила, що питання деокупації Криму залишається на порядку денному США та міжнародних організацій, зокрема ООН.

«США ніколи не визнають тимчасової окупації Криму, а санкції діятимуть, доки росіяни не залишать півострів», - зазначила посол.

За словами Йованович, США продовжать працювати з Україною, з іншими міжнародними партнерами, і «територіальну цілісність України буде відновлено».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі п'яний українець влаштував смертельну ДТП. ФОТО
Наступна новина Мама на стилі: чарівна Олександра та непосидючий Лука
Останні новини
Схожі новини