У світі набирає популярності нова соціальна мережа. Що про це відомо

У світі набирає популярності нова соціальна мережа. Що про це відомо
Фото ілюстративне

У світі набирає обертів нова соцмережа 2022 року – застосунок Locket, який вже через кілька днів після запуску потрапив у світовий топ App Store. Всього за пару тижнів застосунок встановило понад 2 млн користувачів. Там немає звичних фільтрів і не можна додавати фото з медіатеки – лише живі фотографії «в моменті».

Акцент в сервісі робиться на шерінгу фотографії, але, на відміну від Instagram, в ньому немає стрічки у звичному її розумінні: всі фото відображаються в віджеті, а замість десятків друзів можна додати лише п'ять осіб зі списку контактів, пише УНІАН.

Історія створення соцмережі цікава: розробник застосунку, Метт Мосс з Каліфорнійського університету, хотів постійно обмінюватися фотографіями зі своєю дівчиною, яка поїхала в інше місто на навчання. Просто месенджери і наявні соціальні мережі – занадто клопітно.

Від ідеї до її втілення пройшло близько двох тижнів, і закохані почали активно користуватися "особистою соцмережею". Кожен день вони відправляли один одному по кілька знімків і переглядали старі фото. Це помітили друзі пари і попросили його випустити сервіс, що він і зробив 1 січня.

При реєстрації досить вказати номер телефону, дозволити доступ до вашого списку контактів і камери. Після цього потрібно встановити віджет Locket на робочий стіл: якщо на нього клацнути, то можна швидко зробити нове фото і поділитися ним з усіма друзями.

Завантажувати фотографії з медіатеки не можна, фільтрів або статистики також немає – тільки прості і моментальні фото для друзів і близьких.

Читайте також: Зимові Шацькі озера. Показали мальовничі світлини


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині добровольці призупинили пошуки зниклого пенсіонера
Наступна новина Поліція розшукує чоловіків, яких підозрюють у крадіжках. Просять впізнати їх
Останні новини
Схожі новини