У Світязі попрощались з загиблим військовим Андрієм Доманським

У Світязі попрощались з загиблим військовим Андрієм Доманським
Фото «Район.Шацьк»

У Світязі попрощались з загиблим військовим Андрієм Доманським, при народженні мав ім'я Віталій Стаднік. 7-го липня чоловіка поховали у селі, де живуть його батьки.

Про це повідомив «Район.Шацьк».

Жителі Шацької громади попрощалися із Героєм Андрієм Доманським (Віталієм Стадніком) та провели його в останню путь.

Панахида за загиблим відбулась у Петро-Павлівському Світязькому монастирі.  До храму побратими несли труну на руках. Процесію супроводжував військовий оркестр.

За упокій душі прийшли помолитись рідні та близькі, військовослужбовці та мешканці громади. Поховали полеглого Віталія Стадніка на кладовищі села Світязь. 

Фото «Район.Шацьк»

Старшому солдату Андрію Доманському було 38 років. Військову службу за контрактом він проходив з 2019-го і майже 2,5 року боронив рідну землю від ворогів.

Він загинув 15-го березня під час бою з російськими окупантами у результаті мінометного вогню. Понад чотири місяці рідні не могли забрати тіло військовослужбовця через кількамісячну ДНК-експертизу. 

Нагадаємо, у боях з російськими окупантами загинув волинянин Олег Поліщук. У чоловіка залишилась мати, дружина та 16-річний син.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на комісію з перейменування вулиць не прийшла частина депутатів
Наступна новина Як волинські громадські організації реагують на виклики сьогодення?
Останні новини
Схожі новини