У Світязі втопився рибалка

У Світязі втопився рибалка

У волинському озері Світязь втопився 63-річний чоловік, який приїхав, щоб половити рибу.

Трагедія сталася вранці, 14 березня, повідомляє Район.Шацьк.

Як повідомляють шацькі рятувальники, трагедія сталася приблизно о 7:40 год. ранку. Телефонували люди, які знаходились поблизу та почули крик. На місце події прибули рятувальники з Шацька та рятувальної станції с.Світязь. А оскільки лід на озері вже є небезпечним, до місця події рятувальникам довелось добиратися на спеціальному катері з повітряними подушками - глісері Марс-700.

На жаль, чоловіка, котрий їхав по льоду велосипедом на риболовлю та встиг від’їхати від берега приблизно на кілометр, рятувальникам врятувати не вдалося.

Тіло з крижаної води діставали аквалангісти рятувальної станції с.Світязь.

Щоразу із настанням потепління рятувальники попереджають рибалок про те, що льодовий покрив на водоймах краю невпинно тане. Проте, не зважаючи на очевидну небезпеку, мешканці краю продовжують виходити на нестійку кригу, наражаючи своє життя на небезпеку. Прикро, але бавляться на хисткому льоду й діти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запрацював сервіс для перевірки стажу і пенсій
Наступна новина У ПортCity – виставка портретів до дня добровольця
Останні новини
Схожі новини