У ПортCity – виставка портретів до дня добровольця

У ПортCity – виставка портретів до дня добровольця

На першому поверсі торгово-розважального центру ПортCity 14 березня відкрили персональну виставку Руслана Кашаюка.

Побачити портрети на склі героїв, які воювали на Сході можна буде протягом тижня.

В обід у ПортCity – людно, чимало людей у формі. Усі вони прийшли на виставку Руслана Кашаюка, чоловіка, який 2014 року поїхав на Схід добровольцем та воював в лавах «Айдару». Серед  гостей – військові побратими, волонтери, родичі тих, хто так і не повернувся з війни…

Руслан Кашаюк використовує унікальну техніку – малюнок на склі. Портрети військових, тих, хто пішов добровольцем й тих, хто поліг за Україну він представив у ПортCity. Розпочали захід з молитви та вшанування героїв.

Під час відкриття було сказано чимало слів й про людей доброї волі, які за покликом серця пішли на війну ще до оголошення мобілізації, й про автора картин – Руслана Кашаюка. Він, у свою чергу висловив вдячність за те, що йому вдалося організувати такий захід та вшанувати друзів. До слова, чоловік зараз вивчає малярство та обрав духовний шлях, тож у майбутньому планує стати військовим капеланом.

Виставка картин складається з двох частин – портрети загиблих та живих героїв. Побачити роботи можна буде протягом тижня на першому поверсі ТРЦ ПортCity.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Світязі втопився рибалка
Наступна новина «Стрілецький день»: на Волині стартували навчання резервістів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини