У центрі Луцька мікроавтобус зіткнувся з маршруткою. Є постраждалі

У центрі Луцька мікроавтобус зіткнувся з маршруткою. Є постраждалі

Поблизу театрального майдану, у Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та маршрутки № 2. Водія мікроавтобуса з розсіченням голови повезли до лікарні. Аварія сталася 2 лютого орієнтовно о 16:00.

Як інформує Суспільне, наразі на місці події працюють медики «швидкої». Вони надають допомогу водіям обох транспортних засобів. 

Як розповів водій маршрутки Олександр Тарасюк, на момент зіткнення в автобусі було 15 пасажирів. З його слів, бус не пропустив громадський транспорт на повороті та рухався на червоний сигнал світлофора.

Зі слів завідувачки приймального відділення Медоб’єднання Луцької тергромади Нелі Федорчук, травмованого водія мікроавтобуса оглянули лікарі, наклали шви на голові і направили на дообстеження.

Патрульний поліцейський Святослав регулював рух транспорту після аварії. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речниця управління Нацполіції Ольга Бузулук розповіла, що станом на 17:30 деталі аварії невідомі.

Нагадаємо, сьогодні у Луцьку на зупинці зіткнулися маршрутки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні розширили перелік медзакладів, де безплатно робитимуть пересадку кісткового мозку
Наступна новина На Волині за крадіжку шукають 23-річну дівчину. Фото
Останні новини
Схожі новини