У центрі Луцька парковка знову стала платною

У центрі Луцька парковка знову стала платною

Сьогодні, 1 червня, відновили роботу платної парковки на вулиці Кривий Вал, що у Луцьку. 

Про це повідомляє департамент муніципальної варти у фейсбуці. 

Майданчик працюватиме з 9.00 до 17.00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів. Вартість однієї години парковки – 10 гривень. Для оплати паркування на майданчику працюють 2 паркомати.

З 1 червня інспектори департаменту муніципальної варти будуть контролювати оплату послуг з паркування та правильністю постановки авто.

Нагадаємо, у Луцьку від 12 травня біля Цетрального ринку запрацювала парковка

Додатково нагадують, що відповідно до ч.1 ст.152-1 КУпАП, порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплата вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, - тягне за собою накладення штрафу у двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення. Таким чином, у даному випадку штраф складатиме 200 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Американці триматимуть курс на український народ»,– Байден про підтримку України
Наступна новина Працівники Волинського центру контролю хвороб віддали для ЗСУ майже 1,3 млн гривен
Останні новини
Схожі новини