У центрі Луцька скоро запрацює платна парковка

У центрі Луцька скоро запрацює платна парковка

Найближчим часом у Луцьку на вулиці Кривий Вал запрацює платна парковка для автомобілів.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

За інформацією департамену, працівники КП «Луцькавтопарксервіс» тут поновили дорожню розмітку, а невдовзі запрацює і сам паркомат, за допомогою якого водії зможуть оплачувати послуги з паркування.

Контроль за оплатою послуг з паркування та правильністю постановки авто здійснюватимуть інспектори з паркування департаменту муніципальної варти.

Муніципали нагадують, що за порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплату вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, доведеться заплатити штраф. Його розмір у 20 разів переважає вартість однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення.

Нагадаємо, новому директору комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олегові Бахтаю міський голова Ігор Поліщук дав завдання облаштувати парковки у центрі міста.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На які волинські проєкти дадуть гроші з Держфонду регіонального розвитку. Перелік
Наступна новина У Луцькому районі перевірять, чи відловлює собак Богдана Новарчук
Останні новини
Схожі новини