У Луцькому районі перевірять, чи відловлює собак Богдана Новарчук

У Луцькому районі перевірять, чи відловлює собак Богдана Новарчук

Депутати Луцької районної ради просять перевірити, чи відловлює тварин на території району колишня очільниця комунального підприємства «Ласка» Богдана Новарчук (нині ФОП Ткачук Богдана Богданівна).

Про це стало відомо у четвер, 15 квітня, під час сесії Луцької районної ради.

Нагадаємо, луцький мер Ігор Поліщук нещодавно заявив, що Богдана Новарчук (Ткачук) може звозити тварин з інших міст до Луцька. Він закликав голів громад не співпрацювати з нею.

Депутат райради Микола Кравчук повідомив, що до нього звернулася громадська організація «Волинське об’єднання зоозахисту». У своєму зверненні члени організації начебто стверджують, що ФОП Ткачук Богдана Богданівна укладає договори про надання ветеринарних послуг без відповідної ліцензії. Також нібито при перевезенні тварин з інших міст не дотримується карантин, що становить небезпеку і для собак, і для людей. Були випадки втечі нестерилізованих тварин.

Тож Микола Кравчук запропонував надіслати звернення головам громад Луцького району з питаннями про те, чи пропонувала їм свої послуги ФОП Ткачук Богдана Богданівна, чи були укладені з нею договори, починаючи з 2018 року, чи орендує Богдана Ткачук якесь майно або землю.

Депутати районної ради запит колеги підтримали, тож головам громад надішлють відповідні звернення.

Читати також: Все про гучні скандали з луцькою «захисницею тварин» Даною Новарчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька скоро запрацює платна парковка
Наступна новина Через повідомлення про замінування луцький ЦНАП тимчасово не працює
Останні новини
Схожі новини