У центрі Луцька вчилися рятувати людей. ФОТО

У центрі Луцька вчилися рятувати людей. ФОТО

Луцьк долучився до всеукраїнського флешмобу з нагоди Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги.

Про це розповіла тренер з  надання першої медичної допомоги Волинської обласної організації «Товариство Червоного Хреста» Наталія Домбровська, пише «Твій портал».

Читайте також: Як Міністерство оборони робить з медиків-добровольців нелегалів

За її словами цей день відзначають щороку в другу суботу вересня. Цього року він припав на 8 вересня, в Луцьку ж відзначали 7.

«Сьогодні на Театральному майдані міста проводиться флешмоб серцево-легеневої реанімації. Зокрема, у Луцьку дівчата на манекенах показували як правильно натискати на грудну клітку, аби «запустити» людське серце. Такий флешмоб відбувся сьогодні по всій Україні о 12 годині. Після чого буде змонтований спільний відео-ролик, у якому покажуть як відбувався захід у всіх містах нашої країни. Ми це робимо для того, щоб показати наскільки важливо знати як надати першу допомогу і основні дореанімаційні дії кожній людині», - наголосила жінка.

Читайте також: У Луцькому медколеджі – проблеми з набором студентів

По тому Наталія Домбровська розповіла всі поетапні дії, які повинна робити людина, аби надати першу допомогу тому, у кого трапився сердечний наступ, ще до приїзду швидкої допомоги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Відкрита влада» - цитатник. Про кадрову політику
Наступна новина У Луцьких школах введуть нові санітарні норми. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини