У центрі Луцька – велика пожежа у військовому госпіталі. Хворих евакуювали. ОНОВЛЕНО

У центрі Луцька – велика пожежа у військовому госпіталі. Хворих евакуювали. ОНОВЛЕНО

Масштабна пожежа трапилася вночі у Луцькому військовому гарнізонному госпіталі, що на вулиці Сенаторки Левчанівської,4. Вогонь гасили дві з половиною години. 

Як гасили пожежу

В ніч на п’ятницю, 20 вересня, о 02:25 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у госпіталі.

Коли рятувальники прибули на місце, побачили, що горить дах. Площа пожежі складала близько 500 квадратних метрів. На пожежі працював  41 рятувальник та 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки з усіх трьох підрозділів служби «101» Луцька, а також з Ківерців і Рожища, – повідомив Володимир Нестеров.

Вогонь, за інформацією очевидців, почався у крилі, де знаходяться адміністративні приміщення, перекинувся на дах. Полум’я швидко поширилося покрівлею, яка мала деревяні перекриття і була покрита шифером. «Дах згорів за 15 хвилин» – розповів один з очевидців.

О 03:12 пожежу локалізовали, о 5:00 ліквідували, кажуть рятувальники.

 

Як проводили евакуацію

Евакуацію стали проводити відразу, як дізналися про пожежу. Евакуювали усіх пацієнтів та персонал – всього 91 людину, з яких 7 хворих у важкому стані та 11 працівників госпіталю.

Пацієнтів розмістили у Луцькій міській клінічній лікарні. Постраждалих від пожежі немає.

Лежачих виносили на ношах. Працювали патрульні і пожежні.

Окрім того, взялися допомагати таксисти: машини служби 579 безкоштовно перевозили хворих до міської лікарні на Відродження.

Що відомо про причину пожежі

«Триває розбір конструкцій. Причина пожежі встановлюється» – повідомив начальник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС Волині Володимир Нестеров.

 

 

Posted by Володимир Нестеров on Thursday, 19 September 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 19 вересня
Наступна новина Клуб із футзалу «Любарт» підписав спонсорський контракт з «Інвестором»
Останні новини
Схожі новини