Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 19 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 19 вересня
Аварія у Рожищенському районі (фото Павла Мельничука)

Водій за кермом заснув і врізався у вантажівку, яка везла товар. Піймали осіб, причетних до вбивства чоловіка. Знайшлися чоловік і жінка, яких розшукували рідні… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у четвер, 19 вересня.

Водій буса заснув і врізався у вантажівку

У селі Козин Рожищенського району Рожищенського району бус «Мерседес» врізався у вантажівку, яка везла товар із Луцька. Автівка у кюветі, водія госпіталізували. Товар розсипався на проїжджій частині. За словами речниці патрульної поліції Волин Ольги Бузулук, як згодом пояснив водій «Мерседеса», заснув за кермом і зіткнувся з вантажівкою, яка рухалася йому назустріч. «З’їхав в кювет. Внаслідок пригоди забої і переломи пальців отримав водій вантажівки, його доправили до лікарні. Згодом, коли повернулися на місце події, водії дійшли згоди і розійшлися без оформлення будь-яких матеріалів», – сказала Бузулук.

BMW влетіло у маршрутку

У Луцьку на площі Возз'єднання близько 19-ї години 19 вересня водій автомобіля BMW не справився з керуванням та влетів у маршрутку № 12, яка тим часом стояла на зупинці. Зі слів очевидців, водій BMW стояв на світлофорі біля медколеджу та вирішив влаштувати перегони з іншим авто. Та вже через декілька секунд авто почало крутити і відкинуло на зупинку громадського транспорту. На щастя, потерпілих немає.

Убивство чоловіка в Ковелі: затримали причетних осіб

У селі Струмівка Луцького району 19 вересня затримали двох осіб, причетних до скоєння умисного вбивства чоловіка з Ковельського району. Про це повідомив очільник поліції Волині Петро Шпига. «Поліція проводить заплановані заходи в рамках розслідування кримінального провадження щодо умисного вбивства жителя Ковельського району. Затримано двох осіб, причетних до скоєння цього особливо тяжкого злочину. Проводяться заходи, спрямовані на затримання інших підозрюваних», – сказав керівник поліції. Нагадаємо, 17 вересня на околиці Ковеля виявили мертвим із вогнепальним пораненням голови 46-річного жителя одного із сіл району.
 

15-річний лучанин украв у жінки телефон

У 46-річної жительки Маневицького району у Луцьку вкрали мобільний телефон «Huawei Smart» вартістю 6,3 тис. грн. 18 вересня жінка звернулася по допомогу до поліції. Вона розповіла, що крадіжка сталася у приміщенні медичного коледжу. Сума матеріальних збитків – 6,3 тис. грн. Поліція встановили причетність до крадіжки 15-річного жителя обласного центру. Телефон вилучили та повернуть законному власнику.

Підліток утік із лікарні

Поліція розшукує неповнолітнього Валентина Сергійовича Щегельського 4 лютого 2004 року народження, жителя Володимира-Волинського. У понеділок, 16 вересня, неповнолітній був поміщений у притулок та 18 вересня під час проходження медичного огляду в Рожищенській райлікарні втік. Його місцезнаходження невідоме. Прикмети: зріст 160 см, середньої тілобудови. Був одягнений у коричневу куртку з капюшоном, спортивні штани сірого кольору, темну кофту та кросівки чорного кольору. Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого перебування вказаної особи, невідкладно повідомити за телефонами: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07 або на лінію «102».

Розшукують хлопця

Встановлюють місцезнаходження неповнолітнього Михайла Анатолійовича Онушка, 2001 р. н., жителя села Рованці Луцького району.
17 вересня близько 22:00 він пішов з дому та дотепер не повернувся. Востаннє неповнолітнього бачили 18 вересня упродовж дня в районі АС№1 на вулиці Конякіна у Луцьку. Прикмети: зріст 165 см, вага 55 кг, карі очі, волосся темно-русяве, середня довжина. Був одягнений у шорти темно-зеленого кольору, сіру футболку. Тих, хто володіє інформацію про місце знаходження хлопця, просять повідомити поліцію за телефонами:
26-27-78, 050-484-52-65 або 102.

Чоловік і жінка знайшлися

Знайшли двох мешканців села Боголюби Луцького району, котрі перебували в розшуку. У поліції запевняють, що протиправних дій щодо них скоєно не було, їх життю та здоров’ю загрози немає. Нагадаємо, поліція області розшукувала громадян Миколу Ростиславовича Бондара 17 грудня 1961 року народження та Катерину Степанівну Власову 26 липня 1956 року народження, мешканців села Боголюби Луцького району. З відповідною заявою про розшук до поліції звернулися рідні подружжя волинян.

Виявили підроблене посвідчення водія

У селищі Цумань Ківерцівського району 18 вересня поліція зупинила автомобіль «Mercedes» під керуванням 55-річного жителя Дніпропетровської області. У ході перевірки встановили, що водійське посвідчення містить ознаки підробки. Посвідчення вилучили та направили у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи. 

Підготовлено за матеріалами видань UA:ВолиньІА ВолиньPost, Твій портал, пресслужби ГУНП у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Карабас Барабас» запрошує на музичний вечір. Вхід вільний
Наступна новина У центрі Луцька – велика пожежа у військовому госпіталі. Хворих евакуювали. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини