У Цумані пасажири автобуса боронили від патрульних водія, який порушив правила руху

У Цумані пасажири автобуса боронили від патрульних водія, який порушив правила руху

У селищі Цумань на посту екіпаж патрульних зупинив автобус Neoplan, який грубо порушив три правила дорожнього руху.

Подія трапилася у суботу зранку, 28 квітня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Водій автобуса, виїжджаючи з АЗС, порушив вимогу знаку «Виїзд на дорогу з одностороннім рухом», здійснив розворот та перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки, до того ж, не користувався засобами пасивної безпеки.

Зі слів патрульних, поки оформляли постанову, а це зайняло не більше 10 хвилин, майже всі пасажири автобуса виходили й озвучували свої претензії патрульним.

«Нас затримують, водія зупинили неправомірно, ми 10 годин стояли на кордоні, і взагалі тут «діти та вагітні», – обурювались громадяни.

«Ми пояснили, що це робиться задля їхньої безпеки. Ігнорувати такі порушення, які водій вчинив на очах патрульних, - ми не можемо. Якби ж щось трапилось – винна була б поліція, тому наша задача попередити порушення і притягнути винних, якщо воно вчинене», – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Ігор.

Згідно зі ст. 36 КУпАП, ці порушення об’єднали в одну постанову, яка передбачає штраф 255 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську назбирали 160-літровий мішок використаних шприців
Наступна новина Лучанин став кращим вчителем з німецької мови в Україні
Останні новини
Схожі новини