У Варшаві відкрилися театри. За перший день розкупили всі квитки

У Варшаві відкрилися театри. За перший день розкупили всі квитки
Краєвид Варшави. Фото ілюстративне.

Майже усі доступні квитки до театрів та кінотеатрів розкупили на перші вихідні після скасування обмежень мешканці столиці – інформує Dziennik Gazeta Prawna/PAP.   

Польський уряд дозволив з 12 лютого частково відкритися майже всім культурним установам - театрам, кінотеатрам, філармоніям, операм та виставковим центрам. Заповнюваність залів не має перевищувати 50%, залишаючи порожніми половину місць, а відвідувачі повинні бути у масках. Заборонено споживати у залах їжу і напої. 
У Національному театрі Варшави повідомили, що їхні квитки на всі вистави у вихідні 13-14 лютого ще до четверга були розпродані, та кажуть, що збентежені таким ажіотажем.

У варшавському кінотеатрі  Muranów Cinema також тішаться, що перші квитки продаються активно, особливо на вечірні сеанси. 

Послаблення карантину у Польщі стосується не лише концертної галузі, а й сфери туризму, до прикладу, гірськолижних трас. Через надміру велику чисельність бажаючих активно відпочити в п'ятницю сформувалися значні корки на автошляху з Кракова до гірськолижного курорту Закопане.
 

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ ЗА ТЕМОЮ:
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Проїзд автошляхами Волині - забезпечено. Звіт Служби автодоріг
Наступна новина Власники iPhone зможуть розплачуватися за покупки біткоїнами
Останні новини
Схожі новини