Нардеп із «За майбутнє» може стати новим омбудсменом

Нардеп із «За майбутнє» може стати новим омбудсменом
Дмитро Лубінець

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук вніс кандидатуру безпартійного нардепа Дмитра Лубінця на посаду уповноваженого ВРУ з прав людини.

Про це пише Українська Правда з посилання на допис голови ВРУ Руслана Стефанчука у Facebook.

«Відповідно до вимог законодавства, вніс пропозицію щодо кандидатури народного депутата України Лубінця Дмитра Валерійовича на посаду уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», – каже Руслан Стефанчук.

Голова Ради упевнений, що парламентський досвід Лубінця, а також його професійні та людські якості сприятимуть у виконанні обов’язків на посаді омбудсмена.

Дмитро Лубінець очолює парламентський комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та АР Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Читайте також: Черновецькому повідомили про підозру через заклики «визнати» ОРДЛО

Для довідки. Дмитро Лубінець – уродженець міста Волноваха на Донеччині. У 2014-му, ставши народним депутатом від фракції «Блок Петра Порошенка», був призначений куратором Волині від фракції. Син мера Миколи Романюка Валентин Романюк був помічником нардепа Лубінця. У той час Лубінець мав приймальню у Луцьку. У 2019-му знову обраний до парламенту. Пройшов у ВРУ як безпартійний, згодом став членом депгрупи «За майбутнє», очолює яку волинянин Ігор Палиця. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У війні за Україну загинув волинянин Андрій Давидюк
Наступна новина У Луцькому районі легковик злетів у кювет. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини