У війні з росією загинуло ще двоє волинських Героїв

У війні з росією загинуло ще двоє волинських Героїв

У війні з російськими окупантами загинуло двоє військових з Волині Микола Булавка та Євген Анатолівці.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Нововлинського міського голови Борис Карпуса та на сторінці Смідинської громади.

«Сумна звістка прийшла в наше місто. Загинув Захисник України, старший солдат Євген Михайлович Анталовці. Батько, чоловік, справжній патріот Батьківщини.

У перші дні війни без вагань відправився на захист нашої держави. Загинув героїчно. Вічна пам‘ять і слава Герою! Прощання відбудеться у неділю, 27 березня, о 13:00 у Свято-Михайлівському храмі на 15-му мікрорайоні Нововолинська. Прошу жителів прийти та достойно провести Героя», – повідомив Борис Карпус.

«Сьогодні трагічна звістка надійшла у Смідинська громада. 24.03.2022 загинув командир відділення, головний сержант батареї, прапорщик Булавка Микола Володимирович (24.08.1974 р.н.). Наш Герой, житель села Зачернеччя (уродженець села Черемошна Воля) загинув під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу села Засілля Вітовського району Миколаївської області. Герої не вмирають! Слава Україні!», – інформують на сторінці громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Модельєр зі світовим ім'ям нині шиє тактичні рукавиці у Луцьку
Наступна новина У Львові після обстрілів гасили пожежу понад пів доби
Останні новини
Схожі новини