Модельєр зі світовим ім'ям нині шиє тактичні рукавиці у Луцьку

Модельєр зі світовим ім'ям нині шиє тактичні рукавиці у Луцьку

Український дизайнер Руслан Лазарев зараз волонтерить і шиє тактичні рукавиці. Знана на Волині волонтерка Інна Голдованська, яка нині працює у єдиному комунікаційному центрі, повідомила про це на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Як пише жінка, лучанин Андрій Дударь розповів їй, що у нього стажується, щоб шити тактичні рукавиці, чоловік, який має ательє високої моди. І вона не сумнівалася, що це Руслав Лазарєв.

Читати також: За день 15-20 пар. Лучанин шиє тактичні рукавиці для військових

«І саме так людина, яка шила дорогі костюми, стала волонтером і нині шиє тактичні рукавиці. Ми непереможні! Бо ми нація і ми вміємо об'єднуватись у спільному прагненні перемогти!» – розповіла Інна Голдованська.

Цю інформацію підтверджує і допис на сайті київського інтернет-магазигу «BENOGGI. Салон італійських тканин». Тут впевнені, що «кожен зараз задає собі питання «чим я можу допомогти Україні, щоб наблизити перемогу?» І знаєте, на наш погляд, ми маємо робити те, що вміємо і що можемо. Хтось – зі зброєю в руках, хтось з кухарським ножем, а хтось підтримуючі домашній затишок наближає нашу перемогу».

«Ось, наприклад, у цей складний час кваліфікований майстер з пошиву чоловічих костюмів Руслан Лазарєв, який працював з найвідомішими кравцями Італії протягом 15-ти років і створює костюми для королівських сімей та відомих бізнесменів, зараз шиє рукавиці для нашої армії. Це надихає! Все буде Україна!», – йдеться у «Фейсбуці» магазину.

Читати також: Кравець з Волині шиє костюми для арабських принців і зірок. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна — не Росія: що буде з російськими військовополоненими
Наступна новина У війні з росією загинуло ще двоє волинських Героїв
Останні новини
Схожі новини